Tulips Woman in Leek sluit na 19 jaar haar deuren

Leek – Mirjan en Nieske van Tulips Woman in de Tolberterstraat in Leek hebben laten weten dat de winkel na 19 jaar haar deuren sluit. Dit hebben ze onder andere bekend gemaakt in een uitgebreid bericht op social media.

“We hebben 19 jaar keihard gewerkt om van Tulips Woman te maken wat het nu is: een plek waar je graag komt voor kleurrijke, vaak verrassende, representatieve kleding. De wereld is echter de afgelopen jaren in snel tempo veranderd. Waar we in 2003 nog niet eens een website hadden, hebben we nu al 10 jaar een webshop, zijn social media een grote rol gaan spelen en wordt er steeds meer van ons gevraagd om in de gunst van onze klanten te blijven.

Met heel veel plezier hebben we altijd in de winkel gestaan en achter de schermen hard gewerkt om alle online bestellingen te verwerken. Met zorg hebben we de afgelopen jaren alle nieuwe collecties samengesteld, mooie etalages gemaakt en werd ieder item gefotografeerd om in de webshop te kunnen plaatsen. Daarnaast waren we ook actief op social media. Kortom, ook als de winkel dicht was waren we eigenlijk altijd aan het werk.

Het was een fantastische tijd, maar het is nu tijd voor iets anders. Wat, dat weten we nog niet precies. Na 1 september zullen we eerst een poosje vrij nemen, op vakantie gaan en nadenken. Er komt vast weer iets moois op ons pad!

Wij zullen al onze lieve klanten en iedereen die ons een warm hart toedraagt en ons de afgelopen jaren heeft gesteund en geholpen gaan missen. Wij weten dat jullie ons ook gaan missen, maar hierbij dus voor de laatste keer onze aankondiging dat de uitverkoop gaat starten:

Vanaf 15 juni start onze uitverkoop met 30% korting op het grootste deel van onze collectie. Wil je dus nog een mooi item van Tulips Woman shoppen, wacht dan niet te lang, want deze keer geldt écht: OP = OP!

Lieve groet,
Mirjan & Nieske”

Back to top button