Osama van grillroom ZONBOOT Leek gaat zijn zaak weer openen

Leek – “Hallo allemaal”, met die woorden opent Osama Elfar zijn bericht waarin hij bekend maakt dat ZONBOOT aan de Tolberterstraat in Leek weer open gaat.

Ondanks dat Osama nog steeds niet gezond is, gaat grillroom en shoarmatent ZONBOOT vanaf woensdag 29 juni weer open. Osama doet dit omdat hij zijn zaak en de (vaste) klanten erg mist. Hij hoopt iedereen dan ook snel weer eens te kunnen begroeten en mensen zijn overheerlijke shoarma en overige gerechten kan serveren.

Sinds begin 2018 kampt Osama regelmatig met ziekte waardoor hij zijn grillroom niet altijd kan openen. Zo stond hij zelfs bijna op het punt om de zaak definitief te sluiten. Desondanks heeft hij besloten om dus vanaf woensdag 29 2022 juni weer open te gaan.

Lees ook: Grillroom Zon-Boot in Leek tijdelijk dicht vanaf 14 januari

Back to top button