Borderline 2022 Outdoor komt er weer aan

Leek – Mede door het grote succes van Borderline Outdoor 2018 en 2019, zou er een vervolg komen in 2020. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten, maar de organisatie is enorm blij dat ze Borderline 2022 Outdoor kunnen presenteren op de unieke locatie, Landgoed Nienoord in Leek.

Ramblin Boots, een country band die in hun korte bestaan twee awards in de wacht sleepte als beste nieuwe en akoustische country band, feel the passion for country Music is hun lijfspreuk Ramblin’ Boots brengt country tot het juiste niveau. Het niveau dat country muziek verdient. Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks komt de country muziek echt tot leven. Veelzijdigheid staat voorop, zowel in muziek als in samenstelling, zodat op ieder country-evenement de juiste setlist tevoorschijn te halen is en muzikaal bijgedragen kan worden aan de juiste sfeer.

Linedancers
Ted & Helen, een zangduo, 25 Jaar geleden hebben Ted & Helen elkaar ontmoet en besloten om als duo te gaan optreden. Met Helen’s hoge, en Ted zijn donkere stem, is het een unieke combinatie. De presentatie, die erg los is en niet zonder humor, maakt dat het voor iedereen gezellig en leuk is om naar te kijken en…. te luisteren. Ze zijn ongekend populair bij hun fans en de linedancers hebben dit duo uitgeroepen als het beste wat Nederland te bieden heeft op line dance gebied. Bovendien zijn ze bezig met een afscheid tournee, temeer een reden aanwezig te zijn.

Country
Billy Bray Band, een nieuwe band met een verrassende sound. Billy Bray staat nu al bekend om hun energieke optredens. Ze spelen zowel traditionele als een unieke combinatie van pop en Southern rock elementen en af en toe een knipoog naar de meer traditionele country. De mix en de afwisseling tussen zanger en zangeres maken dat de Billy Bray Band een unieke plek in de Nederlandse country scene gaan innemen.

Achterhoekse zangeres
Last but not least Sandra Vanreys, de leading country lady al sinds vele vele jaren. Goede wijn behoeft geen krans, deze Achterhoekse zangeres weet altijd haar publiek te boeien. Acht maal uitgeroepen tot Nederlands beste en favoriete countryzangeres. Maar is ook in de USA een graag geziene zangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium country zangeres van Nederland. Een unieke prestatie!

Kortom, houd 09-07-2022 vrij. Alleen al de unieke locatie, De Borg Nienoord staat garant voor een schitterende dag.

Back to top button