CMV Harmonie Leek gaat drie donderdagen optreden in wijken van Leek en Tolbert

Leek/Tolbert – Muziek maken geeft ontspanning en plezier. Hoe leuk is het om dit te delen met een heel orkest? Juist daarom zijn de leden van CMV Harmonie Leek zo blij dat er weer gemusiceerd kan worden.

Elke donderdagavond wordt er van 20:00 tot 22:00 uur gerepeteerd in Station Rodenburg, naast de Rodenburghal. Naast het weer kunnen repeteren, kijken ze als vereniging ook weer enorm uit naar optreden voor publiek. Daarom verruilen ze drie donderdagen het vertrouwde repetitielokaal voor de wijken van Leek en Tolbert!

CMV Harmonie ziet je graag tijdens een van de buitenconcerten:

Donderdag 30 juni om 20:00 uur bij De Zijlen Spant 1 in Tolbert

Donderdag 7 juli om 19:30 uur bij Finish Avondvierdaagse in Leek / Pannenkoekenburcht Nienoord

Donderdag 14 juli om 20:00 uur bij De Violier in Oostindie, Leek.

Let op: bij slecht weer zijn ze te vinden in de repetitieruimte Station Rodenburg naast de Rodenburghal in Leek. Ook daar ben je van harte welkom!

Speel mee!
De liefde voor muziek willen ze delen met publiek maar ook met muzikanten! Bespeel je een instrument of heb je enige muzikale ervaring, Harmonie nodigt iedereen uit om het laatste nummer met ze mee te spelen. Elk concert wordt afgesloten met “Alle Menschen Werden Brüder”. Download je partij op www.harmonieleek.nl/speel-mee, neem je instrument mee en schuif aan. Meezingen mag ook!

Gedurende drie avonden delen ze de liefde voor muziek met muziekliefhebbers uit Tolbert en Leek. Ook lijkt het Harmonie een leuke gelegenheid om nieuwe leden te ontmoeten. Heb je ooit een muziekinstrument bespeeld en wil je weer beginnen? Je bent van harte welkom, bovendien hebben ze vele instrumenten te leen. CMV Harmonie is een divers gezelschap van jong tot oud en van mensen met verschillende achtergronden. Bij CMV Harmonie vind je zoveel meer dan alleen muziek! Bijvoorbeeld een wekelijkse repetitie op donderdagavond, samen toewerken naar optredens, studiedagen (inclusief gezellige avonden) en de jaarlijkse afsluitende barbecue. Bij CMV Harmonie Leek maak je vrienden voor het leven!

Kijk voor meer informatie over de vereniging en de partijen van “Alle Menschen Werden Brüder” op www.harmonieleek.nl/speel-mee.

Back to top button