De Postwagen mikt met moderne keuken en vrije dagen op extra kok

Tolbert – De Postwagen schermt met ‘modern gemak’ en ‘veel vrij’ in de zoektocht naar een extra kok. Eén van de modernste keukens van Noord-Nederland moet de kok verleiden om voor Tolbert te kiezen. Zo hoopt het horecabedrijf de bestaande continuïteit verder te waarborgen.

Apparatuur
Het historische restaurant (‘sinds 1780’) biedt onder andere à la carte, buffetten en barbecues, evenals een high tea. De keuken is voorzien van moderne keukenapparatuur en alle gewenste gemakken. Het huidige team van koks noemt dat een groot pluspunt. Ook wijzen de koks op de vrije dagen die ze hebben. Ze zijn vrij op ‘speciale dagen’. Dat is voor horecabegrippen best uniek.

Werk-privébalans
Het restaurant was bijvoorbeeld dicht met Paasmaandag en Pinkstermaandag. Dit stond geheel los van de (nieuwe) vacature. “Er waren genoeg koks, maar zij genoten van de feestdagen met hun families”, onthult eigenaar Oetze Mulder. “Omdat de werk-privébalans belangrijker is dan omzetpieken.” Om die reden was het restaurant ook dicht tijdens Koningsdag en Bevrijdingsdag.

Snelgroeiend
De Postwagen behoort tot de grootste en snelstgroeiende horecabedrijven van Noord-Nederland. Plaza Posta, de ‘activiteitenarena’ achter De Postwagen, heeft daar een groot aandeel in. Deze overdekte uitjeslocatie plust met de bar, het indoor terras en evenementen. Recent werd er een ‘sciencefiction lasergame’ en privé karaokecafé geopend. Ook kunnen gasten er Formule 1 kijken.

Back to top button