26-jarige Leekster opent binnenkort New York Pizza vestiging in centrum van Leek

Leek – Al enige tijd wordt er hard gewerkt in het pand van dorpshuis De Mekkertil en sinds gisteren zijn de stickers op de ramen aangebracht waardoor iedereen kan zien dat er een New York Pizza vestiging komt.

In het pand aan de Tolberterstraat in het centrum van Leek wordt op de begane grond de complete inrichting vernieuwd en wordt er een hagelnieuwe pizzakeuken geïnstalleerd. Begin augustus moet alles klaar zijn zodat 8 augustus de pizzatent geopend kan worden!

Samenwerken met lokale ondernemers
De 26-jarige Leekster Faramez Ibrahim gaat de tent runnen samen met een team van zo’n 25 personen. Hij had al lang de ambities om een eigen horecazaak te openen, het liefst in Leek. Faramez is erg blij dat het nu werkelijkheid wordt en er na lange voorbereiding en meerdere trainingen de opening steeds dichterbij komt.

Faramez;  “Ik heb erg veel zin om begin augustus samen met mijn team Leek en omstreken te voorzien van heerlijke pizza’s; New York style. Ik heb bewust voor New York Pizza gekozen omdat het een bedrijf is die samenwerking met andere lokale ondernemers erg belangrijk vindt. In andere dorpen waar een New York Pizza vestiging zit, merken lokale ondernemers ook dat dit elkaar versterkt. Daarnaast wilde ik graag een ‘grote naam’ naar Leek brengen om het centrum zo wat meer op de kaart te zetten.” Heb je vragen of wil je graag een mogelijke samenwerking starten, neem dan contact op via [email protected].

Personeel
Momenteel volgt Faramez zelf een training bij een andere vestiging om de kneepjes van het vak te leren en het runnen van een eigen zaak. Zoals ook op de gevel te lezen is, wordt er voor de nieuwe vestiging in Leek nog personeel gezocht van pizzabakkers tot bezorgers en fietskoeriers. Ben je nieuwsgierig of heb je interesse in een functie binnen New York Pizza Leek. Kijk dan op de website of stuur een email naar [email protected].

Opening en gratis pizza’s
Nog voor de officiële opening vindt er een trainingsweekend plaats. Tijdens dit weekend wordt het personeel ingewerkt. Bestel je in dit weekend pizza(‘s) dan krijg je ze helemaal gratis! Na de opening kan iedereen in deze regio heerlijke New York style pizza’s bestellen, ophalen en/of laten bezorgen tot aan de deur. En dat binnen een half uur!

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button