Politie verzoekt Leekster (hang)jeugd vriendelijk hun rommel weg te gooien

LEEK – De politie van Leek trof vrijdagmorgen tijdens hun ochtenddienst een behoorlijke rommel aan rondom de ‘hangplek’ bij het grasveld langs de Nijenoertweg.

De plek waar de gemeente Leek en RSG de Borgen een moderne, overdekte hangplek willen realiseren. Maar als de jeugd er zo’n bende van maakt kan dat gevolgen hebben voor dat besluit, aldus de politie. Middels de onderstaande oproep verzoekt de politie de jeugd dat ze hun rommel voortaan zelf opruimen.

Beste jeugd van Leek,

Dit troffen wij aan tijdens onze ochtenddienst. Het is nog geen bende, maar een schoonheidsprijs verdient het ook niet. Een arts zou zeggen: “kennelijk een defect aan de oculaire organen”. Want aan de twee prullenbakken te zien waar de rommel naast ligt, is er blijkbaar iets mis met jullie ogen.?

Weet dat de gemeente #Leek en studenten van RSG de Borgen druk bezig zijn om een echte overdekte hangplek met WiFi voor jullie op deze plek te realiseren. Helaas kan dit gedrag er voor zorgen dat het gevolg heeft voor die plannen. Wat wij eigenlijk willen vragen: “Gooien jullie je rommel in het vervolg in de prullenbak?”

Met vriendelijke groet,
Politie Leek

   
Back to top button