Voorverkoop najaarsfeesten Tolbert gestart

Tolbert – De zomer is amper begonnen maar in Tolbert zijn ze alweer gestart met de voorbereidingen voor de najaarsfeesten in de Postwagen. De eerste is op zaterdag 29 oktober 2022, alleen toegankelijk voor iedereen die 30 of ouder is staat op deze laatste zaterdag van oktober het Jaren 80 Feest op het programma.

De andere 2 “vaste” feesten in de Postwagen zijn het Foute Feest en MEGA90’s in december. Op de 1e zaterdag van de laatste maand, dit jaar 3 december, staat de grote zaal in het teken van FOUT en daar is ook deze keer het Foute Uur van QMusic weer bij aanwezig! Op 1e kerstdag, 25 december wordt alweer voor de 10e keer MEGA90’s gehouden, eveneens in de grote zaal van het horecacentrum in Tolbert. Voor het Jaren 80 Feest geldt dus een minimum leeftijd van 30 jaar, de andere feesten zijn toegankelijk vanaf 18 jaar.

Voor meer info en kaartverkoop kan men kijken op www.feestintolbert.nl.

Back to top button