Geslaagd Midzomerfeest in Oostindie voor jong en oud (Foto’s)

Leek – Zaterdag 25 juni werd in woonwijk Oostindie het Midzomerfeest gehouden nabij het centrumpark in de wijk. Vooral dankzij de gulle bijdrage van sponsoren kon deze editie groots uitgepakt worden. De coronapandemie zorgde ervoor dat het feest 2 jaar niet georganiseerd kon worden.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag en avond. Erg veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s kwamen naar het feest dat om 16.00 uur begon. Onder het genot van hapjes van de diverse foodtrucks en drankjes van de bar kon men de gehele avond genieten van live optredens, band The Nightshift (allround band uit de wijk) en DJ Mark Nauta die er een groots dansfestijn van maakte.

Veel te beleven voor jong en oud
Voor de jeugd (en sommige ouders) was er een diversiteit aan vertier met onder andere diverse springkussens, een schuimparty en brandweer Leek die met het waterkanon voor verkoeling zorgde! De wolken waren af en toe dreigend maar er is geen spatje regen gevallen en de zon heeft voor heerlijke temperaturen gezorgd.

Rond half één werd het laatste nummer gedraaid en kon men richting huis! De organisatie bedankt iedereen voor zijn bijdrage en, “Tot volgend jaar!”.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Sven Loer & Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   .
Back to top button