Speelweek Leek van 22 augustus tot en met 26 augustus met het thema; ‘FEEST! 50 jaar Speelweek’

Leek – De inschrijving voor de jaarlijkse speelweek kan binnenkort weer op woensdag 6 juli, van 15:00-18:00 bij scoutinggebouw Nienoord, Oude Zuiderweg 4 9351PE Leek of via [email protected].

De speelweek vindt dit jaar plaats van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. Het theama van dit jaar is feest! 50 jaar Speelweek. De kosten bedragen € 37,50 p.p. (inclusief T-shirt € 47,50) betaling kan contant of via PIN. Het aanmeldformulier kan gedownload worden via www.speelweekleek.nl.

Stichting Speelweek Leek zoekt oud vrijwilligers.
“Wij zijn op zoek naar oud vrijwilligers die zich door de jaren heen als vrijwilliger hebben ingezet voor de Speelweek Leek. Wij bestaan dit jaar 50 jaar en willen dat graag vieren met de mensen die dit jubileum mede mogelijk hebben gemaakt.” Aldus de organisatie van de speelweek in Leek.

Ben jij oud vrijwilliger, dan nodigen ze je graag uit voor de oud vrijwilligersavond, die plaatsvindt op woensdag 24 augustus 2022 van 19:30 tot 21:30 op de bult achter het gemeentehuis in Leek. Naast oud vrijwilligers zoeken zij oud beeldmateriaal, zoals foto’s en video’s. Dit gebruiken ze graag voor de vormgeving van de week en om samen herinneringen op te halen.

Wil je langskomen of ben jij in het bezit van oud beeldmateriaal dan horen ze het graag van je via [email protected].

   
Back to top button