Politie Groningen en Drenthe zoeken belangrijke getuige van dodelijk motorongeval

Motorrijder met donkere kleding op naked bike

Winsum/Regio – Op zaterdagavond 11 juni zijn om ongeveer 20:15 uur een tractor en een motor frontaal op elkaar gereden aan de Schouwerzijlsterweg in Winsum. De 43-jarige motorrijder heeft deze aanrijding niet overleefd.

De politie onderzoekt de aanrijding en heeft meerdere getuigen gehoord. Op basis van de getuigenverklaringen weet de politie dat er kort voor het incident nog een motorrijder in de omgeving aanwezig was. De politie heeft op 12 juni de oproep gedaan of deze motorrijder zich wil melden.

Belangrijk
Dit is mogelijk een belangrijke getuige. De motorrijder heeft zich nog niet bij de politie gemeld en ze willen hem graag spreken. Een oproep in Groningen leverde geen reactie op, daarom heeft politie Drenthe de oproep nu ook geplaatst. Dit omdat de getuige mogelijk uit Drenthe zou kunnen komen.

Naked bike
De motorrijder droeg vermoedelijk een donker lederen pak en reed op een zogenoemde naked bike, vermoedelijk van het merk Triumph. De politie komt graag in contact met deze getuige en eventuele andere getuigen. Dat kan via 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000.

Het ongeval was in het Groningse Winsum. We delen nu deze oproep ook op dit account

   
Back to top button