Evenemententerrein bij MFC Zevenhuizen wordt officieel in gebruik genomen tijdens kofferbak rommelmarkt

Zevenhuizen – Binnen de verenigingen in Zevenhuizen was er altijd een stille wens: een ontmoetingsplek waar samen gekomen kan worden en waar de mogelijkheid is om evenementen te organiseren. Aan deze wens is nu dan echt gehoor gegeven. Sinds begin juni is er een splinternieuw evenemententerrein bij MFC Zevenhuizen.

Ondernemers en verenigingen fantaseren erop los. Van beachvolleyballen op het terrein in de zomer tot het gebruik van het evenemententerrein als ijsbaan in het winter. Ondertussen staan de eerste activiteiten op het terrein vast. Op 9 juli wordt het terrein voor het eerst in gebruik genomen met een kofferbak rommelmarkt. 

De kofferbak rommelmarkt
Verkopen vanuit je kofferbak, hóe leuk is dat! Op het evenemententerrein Zevenhuizen krijg je hier de ultieme kans voor. Op zaterdag 9 juli, 27 augustus, 10 september en 8 oktober worden er kofferbak rommelmarkten georganiseerd.

Deelnemen is simpel, op alle data kan er vanaf 7:00 het terrein opgereden worden. Alle edities duren van 8:00 – 14:00. Deelname aan dit unieke evenement kost slechts €10, parkeren is helemaal gratis. De verwachting is dan ook dat het een erg drukke en gezellige rommelmarkt gaat worden, alle ingrediënten hiervoor zijn in ieder geval aanwezig. Vind jij jouw vintage pareltje in de kofferbak van iemand anders?

Voor deelnemers met poffertjes, suikerspinnen, draaimolens en soortgelijke initiatieven is er het verzoek om zich aan te melden. Op die manier kan ervoor gezorgd worden dat deze kraampjes logisch gepositioneerd kunnen worden. Er kan gemakkelijk aangemeld worden via onze e-mail: [email protected].

Meer informatie over het event kun je vinden op Facebook en Instagram: @EvenemententerreinZevenhuizen.

Jouw idee
Heb jij net zo’n uniek idee in gedachten als de kofferbak rommelmarkt waarvoor het evenemententerrein gebruikt kan worden? Neem dan gerust contact op via: [email protected]. Geen idee is te gek, hoe meer reuring op het evenemententerrein, hoe gezelliger Zevenhuizen wordt.

Back to top button