Nieuwjaarsreceptie JTV Leek (Video)

LEEK – Op zondag 12 januari hield de Jongens Turnvereniging Leek (JTV Leek) weer haar traditionele Nieuwjaarsreceptie. Tijdens de receptie was er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook gaven de jongens demonstraties van wat ze inmiddels allemaal hebben geleerd.

De voorzitter sprak in zijn openingswoord met gepaste trots over de mijlpalen van het afgelopen jaar: zo groeit het aantal leden gestaag door en is JTV Leek in zijn 5-jarig bestaan een vereniging met een duidelijk bestaansrecht geworden. Bij de turnwedstrijden zijn het afgelopen jaar mooie successen geboekt, waarbij op de hoogste niveaus de landelijke finales werden bereikt. Twee jongens zijn inmiddels zelfs opgenomen in het Olympisch Jeugd Team. Ook werd er door de vereniging een groot  sportevenement in Leek georganiseerd, namelijk de Halve Finale van het Nederlands Kampioenschap Turnen Heren.

Inmiddels is ook een eerste vriendschappelijke testwedstrijd gehouden voor het komende wedstrijdseizoen, waarbij de beste turners van Noord Nederland tegen elkaar uitkwamen. Hierbij wist JTV Leek een flink aantal medailles in de wacht te slepen. De turners beginnen dus duidelijk goed voorbereid aan het aankomende wedstrijdseizoen!

Uit het aantal bezoekers aan de receptie bleek ook dat de vereniging uit veel actieve en enthousiaste leden bestaat. De sfeer was dan ook heel gezellig en gemoedelijk, met veel enthousiasme van zowel trainers, ouders en kinderen.

Een groot aantal gymmers zijn dit seizoen doorgeschoven naar de turnselectie, waardoor er weer plaats is in de gymgroepen. Dus jongens die willen beginnen met gym en/of turnen zijn van harte welkom om mee te komen doen voor een proefles!

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier: http://www.oypo.nl/B1495204F114B416

Foto’s/video: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button