Dopper Sport Cap bij Wereldwinkel Leek

LEEK – De Dopperflessen zijn razend populair. Veel mensen zie je die kleurige, duurzame en milieuvriendelijke flesjes gebruiken. Zelfs politici staan op de foto met zo’n flesje op hun bureau. Speciaal voor sporters heeft Dopper de ‘Sport Cap’ ontwikkeld, een dop met een flexibele tuit om tijdens het sporten uit te drinken.

De Dopper Sport Cap slaat twee vliegen in één klap; sporten wordt aantrekkelijker en met de aanschaf van een Dopper help je het milieu beschermen en drinkwater te verschaffen aan mensen die het hard nodig hebben.

De Sport Cap heeft dezelfde vorm als de dop die de Dopper zo herkenbaar maakt, maar door deze van een flexibel materiaal te maken kan je de dop omklappen om zo de bidon dop gemakkelijk te gebruiken. Dopper wil bewustwording creëren over de impact van plastic afval en daarom is deze nieuwe dop ook gewoon op je huidige Dopper te gebruiken. Dus geen extra fles in je kast… maar alleen een extra dop waardoor je Dopper fles multi-inzetbaar wordt. In de loop van volgende week (eind maart) is hij in uw Wereldwinkel Leek, Tolberterstraat 16/1, te koop voor 4,95 euro.

   
Back to top button