Voorrondes Flinke Pink 2014 van start

LEEK – Het duurt nog vele maanden maar toch zijn de voorbereidingen voor het jaarlijkse Flinke Pink Festival op Podium Nienoord in Leek alweer in volle gang. Voorafgaand aan het festival, dit jaar van 6 t/m 9 juni, worden ook nu weer voorrondes gehouden waaraan (beginnende) bands en deejay’s mee kunnen doen.Het aantal aanmeldingen is ook dit jaar weer groot! De eerste voorronde staat gepland op zaterdag 1 februari en vindt plaats in PopPodium Punt 1 op Sportpark Rodenburg (naast de Rodenburghal) in Leek. Deze avond zullen de bands Ten Years Today, Faceless, The Good The Band and The Ugly en The Anti-D’s optreden. Een deskundige jury zal aan het eind van de avond bepalen welke band(s) mogen optreden tijdens Flinke Pink Live op maandag 9 juni a.s. (2e Pinksterdag). De andere voorrondes worden gehouden op 1 maart, 5 april en 3 mei en zijn allen, evenals het festival zelf, gratis toegankelijk. Meer info: www.flinkepink.nl.
Back to top button