Renovatie kunstgrasveld Pelikaan-S in Oostwold

Oostwold – Antea Group uit Heerenveen gaat renovatiewerkzaamheden uitvoeren aan het kunstgrasveld van Pelikaan-S in Oostwold.

In week 28 starten ze met de werkzaamheden. Het gaat dan om het inrichten van het werkterrein, plaatsen van bouwhekken en het verwijderen van hekwerk en verhardingen op het kunstgrasveld. Er komt ook een hekwerk over het pad aan de oostzijde en aan de westzijde van het veld om te voorkomen dat er mensen of dieren op het veld komen nadat de onderlaag is geëgaliseerd.

Parkeerterrein als opslagplek
Een onderdeel van het werk is het verwijderen en afvoeren van de oude kunstgrasmatten het infillmateriaal. Voor de opslag van materialen, onder andere de oude mat en het infillmateriaal, wordt de parkeerplaats van de Gaveborg gebruikt. De tijdelijke opslagplek wordt voorzien van bouwhekken.

Planning
De verwachting is dat de werkzaamheden starten in week 28 (11 juli) en in week 35 (vrijdag 2 september) gereed zijn.

Overlast
Gedurende de geplande periode kan er overlast zijn door vrachtwagens die materiaal komen halen en brengen en door de werkzaamheden op het veld.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de gemeente Westerkwartier. Telefoonnummer: 14 0594.

Back to top button