Succesvolle Ladies Night Prijzenshow in Tolberter Postwagen (Foto’s)

TOLBERT – Meer dan 150 vrouwen namen afgelopen donderdag deel aan de Ladies Night PRIJZENSHOW in de postwagen Tolbert.

Met een prijzenpakket van 4500 euro was de stemming onder de aanwezige dames meer dan goed te noemen en nam de spanning onderling toe naarmate de avond vorderde. Want wie zou er naar huis gaan met bijvoorbeeld een Hetty stofzuiger, een Airfryer, diverse kledingbonnen of zelfs een Botoxbehandeling? De speciale quizmaster zorgde er voor dat door middel van een spelshow en quizzen iedereen naar huis ging met ten minste één prijs! De prijzen werden deels beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

Naast de prijzenshow stonden er verschillende stands waar vrouwen zich even helemaal konden laten gaan op het gebied van Beauty, Fashion, Glamour & More.

De Ladies Night PRIJZENSHOW is ontstaan uit eerdere succesvolle beurzen onder de naam Lady Fair die op diverse plaatsen in Noord Nederland worden georganiseerd. “we wilden eens iets anders proberen” aldus organisator Hanneke Rikken uit Leek die terug kijkt op een succesvol evenement. In 2017 zal de Ladies Night PRIJZENSHOW terug komen in de Postwagen.

Op 24 November staat de Ladies Night PRIJZENSHOW in Afslag 30 in Beilen. De Pompstee in Roden staat op 28 november in het teken van Ladies Night Out, zonder prijzenshow maar met meer dan 30 standhouders en diverse modeshows. Meer informatie over bovenstaande of soortgelijke evenementen is te vinden op www.ladyfair.nl

Voor meer foto’s en/of het nabestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button