18-jarige man uit gemeente Westerkwartier aangehouden na verwonden van beveiliger

Gerkesklooster/Westerkwartier – Voor de organisatie van de feestweek in Gerkesklooster eindigde het feest van de zaterdagavond met een kleine teleurstelling.

Enkele feestgangers wisten zich niet te gedragen en veroorzaakten dusdanig veel overlast dat de beveiliging moest ingrijpen. Een 18-jarige inwoner van de gemeente Westerkwartier maakte daarbij een stekende beweging naar een beveiliger, die met een voorwerp werd geraakt en een lichte verwonding opliep. Er werd een mes aangetroffen en de Westerkwartierder is aangehouden op verdenking van poging zware mishandeling.

Ook na komst van de politie bleef het nog even onrustig op het feestterrein.

Getuigen
De politie vraagt getuigen van het incident met de beveiliging om contact op te nemen. Heb jij het gezien of er iets over gehoord dat voor ons van belang kan zijn, neem dan even contact op via 0900-8844.
Back to top button