Muziekvereniging Harmonie Leek sluit openbare concertreeks af met welverdiende vakantie

Leek – Na drie donderdagen concerten geven op verschillende locaties is CMV Harmonie Leek toe aan een welverdiende vakantie.

Van De Zijlen, tot de wandelvierdaagse tot De Violier. Het orkest heeft genoten van het enthousiaste publiek en het muziek maken met en voor potentiële nieuwe leden. Iedereen die geïnteresseerd is in het spelen in een orkest kan zich via harmonieleek.nl aanmelden. Ook als je geen instrument kunt spelen of jouw oude hobby nieuw leven wilt inblazen ben je van harte welkom – de Harmonie stelt diverse instrumenten ter beschikking. Bovendien ontvang je als lid van CMV Harmonie Leek ook komend seizoen 20% korting op het lesgeld van Het Kunst Kwartier!

Nieuw seizoen
Op donderdag 1 september start CMV Harmonie Leek met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, zoals de Grunneger Dainst op 11 september en een kerstconcert met Testify op 17 december.

Back to top button