Jeugd Talero 1 verslaat concurrent met 7-3

Leek – De thuiswedstrijd tegen team 1 van ttv Olympia’54 uit Emmer-Compascuum was het eerste duel tussen de favorieten voor promotie naar de hoogste jeugdafdeling.

De Talero-spelers lieten er geen gras over groeien en wonnen met 7-3. Daar mee verstevigden zij de eerste plaats en hebben ze nu 8 punten voorsprong. De uitslag doet vermoeden dat het geen moeilijke wedstrijd was maar niets was minder waar. Vier van de tien wedstrijden werden pas in de vijfde game beslist. De grote man was wederom Ruben Talen die zowel in het enkel (4 maal) en in het dubbel (2 maal) ongeslagen bleef. Vooral de duels tussen de beide kopmannen Ruben Talen en Mathijs Boer waren spannende vijfsetters die beide keren in de verlenging beslist werden (12-10 en 16-14). Mathijs Vening liet zien een degelijke dubbelspeler te zijn en won samen met Ruben beide keren. Ook versloeg hij één keer Mart van Heeringen.

Uitdelen van chocoladerepen
Na de laatste wedstrijd deelde de coach van ttv Olympia’54 aan iedereen die een wedstrijd geteld had een chocoladereep uit. Het is immers de week van de Scheidsrechter. Na dit attente gebaar vertrokken ze weer huiswaarts. Over twee weken spelen de teams wederom tegen elkaar maar dan in Emmer-Compascuum.

   
Back to top button