Politie zoekt vier inzittenden van Peugeot die betrokken was bij ongeval met afvaldumping A7 Leek

Leek – Uit politieonderzoek is gebleken dat op de A7, afslag Leek, een Peugeot met vier inzittenden betrokken is geweest bij een ongeval op de locatie waar puin en autobanden op de snelweg zijn gedumpt. De auto raakte bij dit ongeval beschadigd.

Het type of de kleur van de auto zijn onbekend, maar duidelijk is dat de Peugeot onderaan de afslag Leek voor het laatst is gezien. De politie komt graag in contact met de inzittenden van het voertuig en roept hen op zich bij de politie te melden.

Belangrijke informatie
Zij beschikken mogelijk over belangrijke informatie over de situatie op de A7 bij Leek. De inzittenden worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via de opsporingstiplijn: 0800-6070.

Back to top button