Auto belandt in de sloot tussen de A7 en de Pasop in Midwolde

Midwolde – De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag groots uitgerukt voor een voertuig te water langs de A7 bij Tolbert. De brandweer rukte uit met onder andere een duikploeg en een hulpverleningsvoertuig met kraan. Ook het mobiel medisch team uit Eelde kwam ter plaatse.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek na een korte zoektocht langs de A7 bij Tolbert geen voertuig in het water te liggen. De politie is verder gaan zoeken in de omgeving naar de exacte locatie van het ongeval. Uiteindelijk bleek de auto een paar kilometer verderop in een sloot te liggen aan de Pasop in Midwolde. De hulpdiensten waren vrij snel ter plaatse en hebben de hulpverlening opgestart. Bij het ongeval zijn zover bekend geen gewonden gevallen. Het is onbekend waardoor de automobilist met het voertuig uit de bocht is gevlogen. Het voertuig is door een berger afgesleept.

Foto’s: Sven Loer & Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

Back to top button