Deze week stormbaanrace op Familiepark Nienoord

Leek – Hoera, het is zomervakantie. Dat betekent veel leuke extra’s op Familiepark Nienoord. Beleef deze vakantie extra veel plezier, met iedere week een nieuw activiteitenprogramma!

Deze week staat tot 19 augustus in het teken van de stormbaanrace. Op het evenementenveld staat een grote stormbaan. Een kleurrijke stormbaan met uitdagende hindernissen onderweg. Na de stormbaan is er een parcours die afgelegd kan worden. Kruip onder een net door, loop over een ladder, ontwijk de obstakels, klim door de hoepels en maak een buikschuiver om naar de finish te gaan. Hoe snel kom jij aan de overkant?

Genoeg te doen en beleven
Vanaf 10:30 uur kun je mee doen aan de stormbaanrace. Daarnaast is er ook nog genoeg tijd om te spelen. Vol in galop op de speelpaardjes, als een echte boer op de tractor, kliederen bij de zand- en waterplaats, spring zo hoog als je kunt op het luchtkussen en vlieg hoog in de wolken, met uitzicht over het hele park vanuit de helikopter.

Kom je spelen? Familiepark Nienoord is in de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis. Boek je tickets voor Familiepark Nienoord online via www.landgoednienoord.nl

   .
Back to top button