Nieuwe spinningfietsen bij Fitclub Rodenburg

Leek – Fitclub Rodenburg, de sportschool in de Rodenburghal in Leek, blijft vernieuwen. Vrijwel elke zomer wordt er geïnvesteerd in groot onderhoud en nieuwe materialen & apparatuur.

“De afgelopen jaren hebben we al veel groepslesmaterialen vervangen zoals onze steps, stangen en gewichten. Afgelopen week hebben we de nieuwe BodyBikes binnen gekregen, ter vervanging van onze oude spinningfietsen. Daarmee is al ons groepslesmateriaal weer helemaal up to date, aldus Astrid Cazemier die al bijna 10 jaar de Fitclub runt met een groep enthousiaste instructeurs.

Indoor cycling
Spinning is een intensieve fitness fietssport voor binnen. Het is te vergelijken met wielrennen alleen fiets je op een spinningfiets die in de sportschool staat. Ook heb je bij spinnen alleen een voorwiel, het wordt daarom ook wel “indoor cycling” genoemd. Je kunt tijdens de les de weerstand aanpassen op het voorwiel zodat het net voelt of je een heuvel op- of affietst. Spinning is goed voor je lichaam, je traint voornamelijk je benen, rug en je bilspieren.

Bij Fitclub Rodenburg kun je dagelijks terecht voor spinninglessen, deze duurt gemiddeld 50 minuten. Er zijn virtuele lessen maar er worden ook lessen gegeven met live instructeur.

Voor meer info of een gratis proefles kun je terecht op www.fitclubrodenburg.nl of bellen naar (0594) 740 842.

   
Back to top button