Jaren 80 Feest op 29 oktober in Tolbert

Tolbert – Het Jaren 80 Feest in Tolbert staat ook dit jaar weer op de planning.  Voor inmiddels de 33e keer zullen oud-deejay’s Sikko Cazemier, Adam Postema en Fré Suurd weer een avond oude rockhits en dansklassiekers gaan draaien in de grote zaal van de Postwagen op de laatste zaterdag van oktober.

De, gemiddeld inmiddels 60 jaar oude, plaatje draaiers begonnen in de jaren 70 met muziek te verzorgen tal van locaties in het Westerkwartier en omgeving. In 2003 besloten ze een reünie te organiseren onder de titel Jaren 80 Feest, een evenement met uitsluitend hits uit de 80’s en eerder!

De komende editie is op zaterdag 29 oktober a.s. vanaf 20.30 tot 1.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart, tickets zijn verkrijgbaar op www.jaren80feest.nl. Voor het feest geldt een minimum leeftijd van 30 jaar!

Back to top button