Fietsenzaak De Vries Tolbert – fietsplezier XXL – opent Testbaan van 250 meter

Tolbert – Nadat het gerenommeerde, meer dan 80 jaar oude, De Vries Tweewielers op 31 december 2020 werd overgenomen door de heer Albert Postma zijn de eerste veranderingen uitgevoerd.

Er is namelijk op het eigen terrein van +3000 m2 een testbaan aangelegd rondom het winkelpand. Deze testbaan biedt klanten de mogelijkheid om veilig een fiets te proberen zonder dat men zich om het steeds drukker wordende verkeer hoeft te bekommeren. De testbaan is uitgerust met zebrapaden bij de ingang tot de winkel en de uitgang van de werkplaats. Met een lengte van 250 meter kan er gerust gesproken worden van een serieuze rit. De testbaan wordt al gebruikt en de consumenten zijn blij verrast met het aangebodene.

Opening door wethouder
Op zaterdag 10 september 2022 om 11 uur  komt Wethouder van Economische zaken, mevrouw Marjan Sijperda (Gemeente Westerkwartier) de testbaan openen. Onder toeziend oog van mevrouw Jannie de Vries, die nog steeds naast de winkel woont, zal de testbaan officieel worden geopend. Een en ander zal gepaard gaan met de bijbehorende feestelijkheden zoals testmogelijkheden van de merken Van Dijck en Advanced.

De Vries Tolbert is premium-dealer van de merken Gazelle, Batavus, van Dijck, Sparta, Trek-bikes, Beixo & Loekie. In de Voordeelhal kun je terecht voor occasion fietsen. Tevens zal er op die dag voor de kleintjes onder ons een springkussen zijn en worden er suikerspinnen uitgedeeld.

We vragen de heer Albert Postma om een reactie:
“Ik zit nu meer dan 30 jaar in het vak en heb voorheen 4 winkels op diverse locaties (waarvan er drie succesvol zijn doorgestart) gehad. Dynamisch als ik ben, schakel ik snel en wil ik steeds weer verder. Toen de heer Wim de Vries in november 2020 bij mij op de zaak kwam, in mijn toenmalige winkel te Groningen en mij vroeg welke mogelijkheden ik zag in “De Vries Tweewielers Tolbert,, resulteerde dit in 10 minuten tot de aankoop van het bedrijf met een
vloeroppervlakte van 1100m2. Ik zag direct kansen en mogelijkheden.

Om te beginnen heb ik het buitenterrein aangepakt. De testbaan is werkelijk fantastisch, na vier rondes is de eerste kilometer al fietsend afgelegd. Nu de testbaan klaar is gaan we binnen het bedrijfspand diverse gedeeltes aanpakken. Eerst maken we achter in de loods twee verdiepingsvloeren zodat daar op 3 levels de voorraad kan worden gestald. Door de voorraad in de lucht te brengen komt er op de begane grond de mogelijkheid om onze toch al niet kleine winkeloppervlakte, nagenoeg te verdubbelen. Kortom genoeg mogelijkheden om mijn overtollige energie erop los te laten.

Back to top button