vvTLC verlengt contract met hoofdtrainer Gert Slomp

LEEK – Het bestuur en technische commissie van vv TLC hebben het contract met hoofdtrainer Gert Slomp verlengd.

Het bestuur en de technische commissie van vv TLC zijn verheugd om mede te delen dat het contract met Gert Somp is verlengd als hoofdtrainer van vv TLC zondag. Gert Slomp is als eerste hoofdtrainer werkzaam bij de fusieclub vv TLC en over de eerste helft van het seizoen is het bestuur meer dan tevreden.

Vooral zoals Gert Slomp van 2 verschillende clubteams, vv Leek Rodenburg en vv Tolbert, een aantrekkelijk voetballende ploeg heeft weten te creëren. Dit heeft dan ook geresulteerd dat de 1e helft van het seizoen is afgesloten als koploper van de 5e klasse E. Ook heeft vv TLC zon de 1e periodetitel op zak en als nieuwe club mogen we daar best trots op zijn.

Gert Slomp zal de 2e helft van het seizoen met dezelfde technische staf verder gaan als de 1e helft van het seizoen. Met deze staf en spelersgroep zal Gert Slomp proberen vv TLC zon naar de 4e klasse te loodsen.

Gert Slomp heeft al een lange trainerscarrière achter zich. Jeugdtrainer bij Sp. Oranje (nu s.v.v. ’04) en Amicitia VMC uit Groningen. Hoofdtrainer bij p.h. Almelo, hoofdtrainer en jeugd coördinator bij s.v. Almere. Trainer bij Harkemase Boys, trainer bij v.v. Jubbega en vanaf het seizoen 2013-2014 hoofdtrainer van vv TLC zon.

Back to top button