Jeugd TC Nienoord speelt banen in!

Leek – Op het tennispark van TC Nienoord kan weer volop getennist worden. Dankzij de inzet van het team baanonderhoud zijn ook de 4 gravelbanen weer beschikbaar. Maar liefst 27 jeugdleden gingen daarom zaterdag de sportieve strijd met elkaar aan.

Via allerlei onderlinge wedstrijdjes, soms met ouders erbij, werden de nieuwe banen ingespeeld. En waar nodig werd nog gewerkt aan de techniek. Voor veel jeugdspelers begint deze week ook de competitie, dus de extra wedstrijdjes kwamen goed van pas. Op de jeugdbaan kreeg de jongste jeugd, en een enkele beginnende ouder, nog enkele tips.

In het zonnetje gezet
Aan het eind van de ochtend werden Ger en Storm nog in het zonnetje gezet. Beiden hebben de afgelopen weken de jeugd klaargestoomd voor het nieuwe competitieseizoen, en verdienden daarom een extra attentie! Verder kregen de winnaars nog een klein cadeautje, en 2 kippeneieren. Lekker voor bij het Paasontbijt!

Vanaf april starten de nieuwe lessen. In mei zal ook gestart worden met smurfentennis. Lijkt het je leuk om ook te tennissen, mail dan met [email protected]

   
Back to top button