KC Rodenburg pakt de punten in Wolvega

Wolvega – Zaterdag 25 september bezocht de selectie van Rodenburg de selectie van SIOS in Wolvega. Rodenburg 2 speelde een spannende wedstrijd tegen SIOS 2. De ploegen waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd.

Tot in de laatste minuten was het niet duidelijk hoe de punten verdeeld zouden worden. Om en om wisten de ploegen nog een paar keer te scoren en het leek er bijna op dat SIOS de 2 punten thuis zou houden. Toch wist Rodenburg nog voor het eindsignaal de gelijkmaker te scoren. Een terechte uitslag die voor de blauwhemden als een overwinning voelde. Rodenburg 1 trad daarna aan tegen SIOS 1. Ook dit beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Pas in de 9e minuut viel het eerste doelpunt van de wedstrijd aan de kant van Rodenburg en al snel was het 1-3 in het voordeel van de blauwhemden. Dit was ongeveer de marge gedurende de hele wedstrijd. Rodenburg kon niet helemaal los komen van SIOS en SIOS wist steeds net niet tot de gelijkmaker te komen. Uiteindelijk wist Rodenburg de eindfase van de wedstrijd met 4 doelpunten voorsprong in te gaan. Dit was te danken aan het degelijke spel met veel rebound en weinig balverlies.

Uiteindelijk maakte SIOS het laatste doelpunt van de wedstrijd en floot de scheidsrechter af bij een eindstand van 14-17.