Gratis kennismaken met ProFit Leek tijdens open week

Leek – De vakantieperiode is weer voorbij. De hoogste tijd om je gezonde gewoontes weer op te pakken en de vakantiekilo’s eraf te trainen. ProFit geeft je graag dat extra duwtje in de rug tijdens de Open Week van 5 tot en met 11 september, waarbij (toekomstige) leden gratis gebruik kunnen maken van de fitnessfaciliteiten.

ProFit is de voordeligste sportschool in Leek die voor iedereen toegankelijk is. Voor een aantrekkelijke prijs kun je gebruik maken van de vele fitnessapparaten en de verschillende groepslessen. Tijdens de Open Week kunnen niet-leden een week lang gratis gebruik maken van deze fitnessmogelijkheden en groepslessen om te kijken of ProFit bij hun past.

Voordeelactie
Iedereen is van harte welkom en ben je enthousiast geworden? Dan kan je meteen van de voordelige september actie gebruik maken, waarbij toekomstige sporters bij het inschrijven van een jaarabonnement in september en oktober helemaal gratis sporten.

Back to top button