Leek in Beweging met Olga Commandeur bij de Fitclub

Leek – In september 2012 opende Astrid Cazemier de eerste groepsleszaal van haar Fitclub in de Rodenburghal en betekent deze maand het 10 jarig jubileum. En dat gaat gevierd worden met tal van sportieve activiteiten.

In de afgelopen jaren is Fitclub Rodenburg in Leek uitgegroeid tot een volwaardig fitnesscentrum met een breed aanbod van beweegmogelijkheden. Naast de 2 zalen met kracht- en cardiotoestellen zijn er wekelijks tientallen groepslessen. De fitnessmedewerkers, personal trainers en voedingsdeskundigen van de Fitclub helpen je graag met een gezond(er) en fitter leven.

Nederland in Beweging
Eén van de hoogtepunten tijdens de feestelijke maand is de workshop Vitaliteit door niemand minder dan Olga Commandeur. Na een succesvolle carrière als atlete is zij sinds 2000 het gezicht van Nederland in Beweging, vrijwel dagelijks te zien op de Nederlandse TV. Op woensdagmiddag 14 september is ze te gast in de Rodenburghal. Iedereen is van harte welkom, zowel leden als niet-leden.

Opgave van te voren is overigens wel verplicht, leden kunnen dit doen via het ledenportaal op de website of de FitclubApp, niet leden kunnen telefonisch contact opnemen (0594 – 740 842) of per email op [email protected].

Meer info over de jubileumactiviteiten is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl/10jaar/.

Back to top button