Hardloopwedstrijd ‘7van7huizen’ komt terug dankzij nieuw bestuur met nieuwe stichting

Zevenhuizen – In 2018 stopte Stichting 7van7huizen na 10 fantastische edities met het organiseren van de hardloopwedstrijd in Zevenhuizen. Het leek erop dat de hardlooptraditie verloren zou gaan vanwege een gebrek aan bestuur opvolging, en de stichting werd opgeheven.

Zaterdag 4 november heeft het nieuwe bestuur zich voorgesteld met goed nieuws! Een groep van 5 enthousiaste sportievelingen heeft de handen ineengeslagen en een gloednieuwe stichting opgericht. Ze laten weten; “Wij worden ondersteunt door het oude bestuur. Ons doel? De 11de editie van de 7van7huizen wedstrijdloop organiseren op vrijdag 9 augustus 2024.”

Augustus 2024
Ze vervolgen; “Maak kennis met het nieuwe bestuur en volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie en updates. Dit is jouw kans om weer deel uit te maken van dit geweldige hardloopevenement dat we allemaal zo hebben gemist. We kijken er enorm naar uit om je te zien op de startlijn op 9 augustus 2024. Laat de voorbereidingen beginnen, en laten we samen weer een geweldige hardloopervaring creëren! Stay tuned! Sportieve groet, Teo, Berend, Simone, Melanie & Siebe.”

   
Back to top button