Vrijdag minder bussen in Groningen en Drenthe door staking personeel

Provincie – Vakbond FNV heeft landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Op vrijdag 9 september wordt er gestaakt door een deel van de Qbuzz chauffeurs in Groningen en Drenthe.

Door de staking rijden er in Groningen en Drenthe vrijdag minder bussen. Ook kan het voorkomen dat op jouw lijn een ander type bus rijdt, dan je gewend bent.

Pas op het laatste moment wordt duidelijk welke ritten uitvallen door de staking. Qbuzz weet namelijk van tevoren niet wie staakt en wie werkt. Qbuzz doet haar best om de reisinformatie actueel te houden, maar de reisplanner zal vrijdag helaas minder betrouwbaar zijn. Plan je reis kort voor vertrek en vertrek ruim op tijd. Mocht je de mogelijkheid hebben, dan adviseert Qbuzz je tijdens de stakingsdag voor alternatief vervoer te kiezen. Voor de laatste informatie en updates zie Qbuzz.nl.

Back to top button