Eerste Santa Run van het Westerkwartier op 18 december op Landgoed Nienoord

Leek – Op zondagmiddag 18 december is er voor het eerst in het Westerkwartier een Santa Run. Meer dan 200 kerstmannen en kerstvrouwen lopen die middag over Landgoed Nienoord. Wat zal dat een feestelijk gezicht zijn! Ook jij kunt erbij zijn!

Een Santa Run is een spectaculaire activiteit, waarbij de deelnemers een route rennen, wandelen of slenteren. Alle deelnemers zijn daarbij verkleed als Kerstman! Een feestelijk, gezellig én sportief evenement dus.

Inclusief kerstmanpak
Het startschot voor de Santa Run valt om 15.00 uur bij Borg Nienoord. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 2½ en 5 kilometer. Iedere deelnemer (jong, oud, hardloper of wandelaar) ontvangt een eigen kerstmanpak en na afloop een Santa Run medaille. Het kerstmanpak mag je houden.

Wees er bij! Kom kijken, of nog beter: doe mee! Alleen of met je hele gezin, met je vrienden, je voetbalteam of je afdeling op het werk. Hoe meer Kerstmannen en Kerstvrouwen, hoe leuker.

Steun de Nierstichting
De Santa Run wordt georganiseerd door Rotaryclub Roden-Leek. Met de opbrengst van dit evenement steunt de Rotaryclub Roden-Leek de Nierstichting. Deelname kost €15,= en €10,= voor kinderen t/m 12 jaar. Daarvoor krijg je een kerstmanpak, een medaille, glühwein of chocolademelk, een opwarm-work-out door Fitclub Rodenburg en boven alles natuurlijk: een supergezellige middag!

Laat je op 18 december van je beste, gezellige en sportieve kant zien! Voor meer informatie en opgave zie deze website.

   
Back to top button