Zondag 25 september Bruidsbeurs in Leek voor aanstaande bruidsparen

Leek – Zondag 25 september wordt wederom de Bruidsbeurs georganiseerd op Landgoed Nienoord. Op het terrein van Grand Café Borg Nienoord zullen van 11:00 tot 17:00 uur verschillende standhouders hun producten en diensten tentoonstellen om toekomstige bruidsparen te informeren en inspireren.

Het terrein zal op zondag 25 september weer omgetoverd worden tot een omgeving vol inspiratie voor bruiloften. Verschillende standhouders zullen deze dag van 11:00 tot 17:00 uur hun uiterste best doen om toekomstige bruidsparen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun grote dag. Van bloemen, trouwringen, muziek en kleding tot aan fotografie en trouwvervoer: er valt genoeg te ontdekken en dat geheel gratis!

Behalve de prachtige omgeving die Grand Café Borg Nienoord siert, maakt ook het feit dat er regelmatig bruiloften worden georganiseerd is dit de perfecte locatie voor een Bruidsbeurs. Dus bent u benieuwd wat de standhouders te bieden hebben en of de Borg uw trouw locatie wordt, of bent u gewoon nieuwsgierig, dan bent u van harte welkom op de Bruidsbeurs van zondag 25 september.

Back to top button