Sportcentrum Leek ook na de zomervakantie door met vlooienmarkten

LEEK – Altijd al op zoek geweest naar dat ene boek of een bepaald exemplaar waarmee uw gekoesterde verzameling kan worden gecompleteerd? Dan biedt de vlooienmarkt in Sportcentrum Leek uitkomst.

Op zondag 27 september staat de eerste vlooienmarkt na de zomervakantie van 09.00 tot 16.30 uur weer op de agenda. Een mooi moment om te kijken wat voor verrassende producten de standhouders ditmaal in hun kraam hebben uitgestald.

Het is uiteindelijk niet eens zozeer de vraag of, maar waar bezoekers van de vlooienmarkt in Sportcentrum Leek hun slag kunnen slaan. Met tweehonderd standhouders is de vlooienmarkt tot op de laatste meter bezet en dat is een behoorlijke prestatie in een ruimte van liefst drieduizend vierkante meter. De organisatie van de vlooienmarkt in Sportcentrum Leek biedt de standplaatsen voor particuliere standhouders bovendien gratis aan en dat maakt de vlooienmarkt laagdrempelig en de aangeboden snuisterijen variabel. De vlooienmarkt op 27 september is ook uitermate geschikt voor kinderen. Niet alleen hebben kinderen tot en met twaalf jaar gratis entree, ook kunnen zij – met hun ouders – een bezoek aan de vlooienmarkt combineren met een sportieve middag. De bowlingbaan in Sportcentrum Leek is deze dag namelijk ook geopend voor de liefhebbers.

Verhinderd op 27 september? Geen probleem. Op 25 oktober staat de volgende vlooienmarkt in Sportcentrum Leek alweer ingepland.

   
Back to top button