18e Zeuv’mhuuster ATB Veldtoertocht op zondag 18 september

Zevenhuizen – Op zondag 18 september kan er weer op onverharde paden door het mooie landschap van Zevenhuizen en omgeving gefietst worden!

Stichting ATB Zevenhuizen staat weer garant voor een nieuwe en uitdagende route. Je kunt kiezen uit twee afstanden (30 of 55 km) die starten en finishen bij het MFC De Molenstreek. De route is volledig aangegeven en daar waar nodig kun je m.b.v. verkeersregelaars veilig oversteken.

Deelname is geheel op eigen risico. Schrijf je van tevoren in omdat wachtrijen te voorkomen. Bij dag-inschrijving is pinnen mogelijk, jeugd tot en met 15 jaar kan gratis meerijden. De starttijd is tussen 9.00 – 9.30 uur. Meer informatie en inschrijven vind je hier deze website.

De organisatie vraagt de deelnemers om de natuur te respecteren, andere deelnemers de ruimte te geven en vriendelijk te zijn om er met elkaar een sportief event van te maken.

Back to top button