FC Groningen on tour in de herfstvakantie op 17 oktober bij VV Westerkwartier

Westerkwartier – FC Groningen gaat in de herfstvakantie On Tour en komt langs de sportverenigingen in stad en regio. Tijdens deze voetbal ééndaagse kunnen voetballers meer dan drie uur als een echte prof trainen!  Dit doe je onder leiding van gedreven en professionele trainers.

Trainen als een Prof komt langs om je te laten groeien als voetballer door middel van de FC Groningen-trainingsmethoden. Tijdens FC Groningen On Tour is een deelnemer een dag lang van 09.30 uur tot 15.30 uur aan het voetballen en bewegen. Op 17 oktober komt FC Groningen On Tour langs bij VV Westerkwartier. Mee trainen? Geef je snel op via deze website. Als je meedoet ontvang je ook nog twee kaarten voor FC Groningen – Fortuna Sittard

Trainingssessies
FC Groningen On Tour bestaat uit één dag die is opgedeeld in meerdere trainingssessies en een gezonde sportlunch. Op de dag staat er één voetbalthema centraal. Er is aandacht voor zowel voetbaltechnische vaardigheden als breed motorische ontwikkeling. Ieder kind van 6 tot en met 14 jaar kan zich aanmelden voor FC Groningen On Tour, ongeacht de voetbalervaring. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Back to top button