Veel gelezen

Fietsster (81) overleden na botsing met automobilist (27) bij fietsoversteek op de Boerakkerweg (UPDATE)

Boerakker – Woensdagavond is bij een ernstig ongeval op de Boerakkerweg, nabij de fietsoversteek, een 81-jarige vrouw uit de gemeente Westerkwartier overleden nadat ze met haar fiets in botsing kwam met een auto. Dit heeft de politie inmiddels bekendgemaakt.

De hulpdiensten werden even na acht uur massaal opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan om hulp te verlenen. Meerdere ambulances, politie-eenheden en de traumahelikopter vanaf vliegveld Eelde kwamen ter plaatse. Helaas mocht de hulpverlening niet meer baten en overleed de vrouw ter plekke aan haar verwondingen. De 27-jarige automobilist uit Leek raakte door de botsing lichtgewond.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. De weg is ter plaatse volledig afgesloten.

Foto’s: Sven Loer/InfoLeek.nl & Evan Kooistra & Auke Mulder/112Groningen

Back to top button