VIP Westerkwartier organiseert op 1 oktober de vrijwilligersmarkt bij Museum Nienoord

Vrijwilligerswerk is voor iedereen

Leek – Wil je graag vrijwilligerswerk doen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je een beetje of veel tijd over en vind je het leuk om iets voor een ander te doen? Dan is de vrijwilligersmarkt echt iets voor jou!

Tijdens deze middag presenteren bijna 50 maatschappelijke organisaties uit de gemeente Westerkwartier zich. Ze vertellen je wat ze doen en voor welke functies ze vrijwilligers zoeken. Ook is er een hapje en drankje beschikbaar, ontvang je een tas vol met leuke informatie en spulletjes en worden er zelfs nog leuke prijzen verloot!

Officiële opening
Kom langs op zaterdag 1 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur bij Museum Nienoord in Leek. Om 13:00 uur zal wethouder Bert Nederveen de vrijwilligersmarkt officieel openen. Er is volop ruimte om rond te kijken, te netwerken en vooral voor het maken van mooie matches tussen vrijwilligers en organisaties.

VIP! Westerkwartier (onderdeel Sociaal Werk De Schans) maakt graag samen met jou van dit mooie evenement een doorslaand succes! Aanmelden is niet nodig, kom gewoon gratis binnenlopen.

Back to top button