Theaterconcert van bekende Groningse zanger Erwin de Vries in De Gaveborg in Oostwold

Oostwold – Erwin de Vries komt naar Oostwold! Op zondag 30 oktober komt de bekende Groningse zanger en kersverse winnaar van de K. Ter Laanprijs 2021 ons vermaken met zijn Groningse liedjes.

Het optreden bevat tal van nieuwe nummers van o.a. het nieuwe album “Antwoord” dat in coronatijd werd uitgebracht. Het album kreeg lovende kritieken van o.a. Lust for Life Magazine waarin Erwin de Vries één van de beste singer-songwriters wordt genoemd.

Lange carrière
Maar ook speelt hij zijn bekende werk van een carrière waarin hij al meer dan 30 jaar acteert. Songs in het Gronings dat bol staat van energie, vervoering, humor, beschouwing, maar bovenal mooie, en goede liedjes.

De stijl van Erwin de Vries omvat zowel de melancholiek van Ede Staal als de kolder van Pé & Rinus. Dus houd je van goede teksten in Grunneger toal, dan is er voor jou geen leukere manier om je zondagmiddag te besteden. Je bent van harte welkom in Oostwold!

Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart via de site van Activiteiten Commissie Oostwold. Ga naar www.oostwold.com en bestel het aantal gewenste kaartjes. Je kunt makkelijk en veilig online betalen met iDeal. De kaartjes kosten via deze voorverkoop €10, aan de deur €12,50.

Locatie: MCO De Gaveborg, De Boomgaard 1, Oostwold. Zondag 30 oktober, aanvang 14:00

   .
Back to top button