Evenement voor medewerkers geboortezorg in Tolbert

Tolbert – Op donderdagavond 14 april vanaf 19:00 uur organiseert Lianne Myles Het KraamEvent. Een evenement voor iedereen werkzaam in de geboortezorg of interesse hierin. Er komen kraamverzorgsters, verloskundigen, Jeugdverpleegkundigen, maar ook fotografen, slaapcoaches en ga zo maar door.

Lianne is zelf kraamverzorgster en moeder van 3 jonge kinderen en weet als geen ander hoe belangrijk het netwerk om je heen is als je zwanger bent of moeder. Deze avond is om te netwerken maar vooral om even een avond te genieten. In het noorden bestaan dit soort bijeenkomsten nog niet. Een groot gemis volgens Lianne.

Spreeksters
Er komen twee interessante spreeksters deze avond. Marlies Koers, verloskundige en bekend als schrijfster van de boeken dagboek van een verloskundige en sorry dat ik je wakker bel. En Korien Thieuwes, moeder van een drieling. Daarnaast is er tijd voor een hapje en een drankje en zijn er prachtige kraampjes te bezoeken met sieraden, make up, tassen, woonaccessoires en natuurlijk chocolade.

Meer informatie vind je op sociale media via @hetkraamevent. Je kaartje kun je kopen via deze link.

   
Back to top button