Spannende wedstrijd voor korfballers KVW ’22 1 – OKO/BIES 1

Westerkwartier – Op een druilerige zaterdagmiddag moest het eerste van KVW aantreden tegen OKO/BIES.

De wedstrijd ging tot 7-7 gelijk op met veel doelpunten van de dames van beide ploegen.

Op dit punt wisten de Westerkwartierders een gaatje te slaanvan twee doelpunten die ze uit konden breiden naar een verschil van vijf doelpunten vlak voor rust. De ruststand was hierdoor 14-9 in het voordeel van de thuisploeg.

Een goede uitgangspositie voor KVW om de tweede helft in te gaan.

Tweede helft
In de start van de tweede helft kwam OKO/BIES goed uit de kleedkamers en werkten de achterstand snel weg door drievelddoelpunten, een vrijebal en een strafworp. Daarmee hadden ze zich snel terug in de wedstrijd gespeeld.

Spannende wedstrijd
Vanaf dat moment werd het een spannende punt voor punt wedstrijd waarbij de ploegen om beurt de voorsprong pakten, met veel strijd en arbeid wist het uitspelende team de wedstrijd in de laatste minuten naar zich toe te trekken, waarin de eindstand 18-19 werd.

Wederom thuis
Een spannende wedstrijd met twee heel verschillende helften. Volgende week zaterdag speelt de selectie van KVW wederom een thuiswedstrijd. KVW 2 speelt om 14 uur tegen De Wâlden 2, waarna om 15:30 uur KVW 1 start tegen De Wâlden 1.

Back to top button