Stoelmassage in Sportcentrum Leek

LEEK – In Sportcentrum Leek heeft  Liesbeth Hummel,  gediplomeerd massagetherapeut van Ontspanningsplek.nl  een behandelingsruimte voor massage  op een shiatsu stoel. Deze vorm van massage is momenteel erg populair.  De massage werkt ook preventief omdat het bijzonder geschikt is om stress en tevens allerlei lichamelijke klachten tegen te gaan

Zittend op de speciaal ontworpen stoel die u de mogelijkheid biedt om relaxt te zitten. Wordt uw hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug in ongeveer 20 minuten  gemasseerd.

Door het uitvoeren van druk/massage op bepaalde punten op het lichaam wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en evt. blokkades opgeheven. Verbetering van de lichamelijke en geestelijke conditie waardoor het lichaam beter in balans komt. Na de stoelmassage voelt u zich weer lekker los en ontspannen. Klachten zoals spanning in nek en schouders, hoofdpijn zullen na een aantal massages afnemen of zelfs verdwijnen.

Een verwijsbrief van uw huisarts  is niet nodig. Behandeling wordt  door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk-)vergoed wanneer je en aanvullende verzekering hebt. Maak een afspraak via Sportcentrum Leek, 0594-512040. Voor info bel gerust : 06-27197470. Wilt u iemand verwennen of kennis laten  maken met stoelmassage, geef eens een cadeaubon voor een verjaardag of kraamkado.  Op vertoon van je Sportcentrum Leek clubpas krijg je ook nog eens korting!

 

   
Back to top button