Vastgoedondernemer Wim Bulten uit het Westerkwartier overleden; politie doet onderzoek

Oostwold (Westerkwartier) – De 61-jarige vastgoedondernemer Wim Bulten uit Oostwold is overleden. Hij is maandag 26 september dood aangetroffen in één van zijn woningen in Groningen. Dit melden bronnen aan het Dagblad van het Noorden, stadsblog Sikkom en RTV Noord.

Op dit moment gaat de politie niet uit van een misdrijf maar doet wel onderzoek in de woning aan de Prinsesseweg in Groningen waar hij is aangetroffen. Voor de woning staat het voertuig van Wim en op dat adres was even na twee uur vanmiddag een reanimatie melding. In de straat was te zien dat de politie ook onderzoek deed nabij zijn voertuig.

Vele pandjes in de regio
Wim is eigenaar van Bulten Vastgoed, die tientallen pandjes bezitten, en is daarmee een van de grootste pandjesbazen van Groningen. In 1992 is Wim Bulten begonnen met het verhuren van studentenkamers in het centrum van Groningen. Het eerste pand werd gekocht in de Fivelstraat. Door de jaren heen is Bulten Kamerverhuur uitgegroeid tot een bedrijf dat woonruimte biedt aan zo’n 2000 huurders en horeca en winkelruimte aan 80 bedrijven.

Back to top button