Presentatie SeniorWeb Leek in De Schutse over Domotica

Leek – Op vrijdagochtend 7 oktober a.s. geeft SeniorWeb Westerkwartier weer haar maandelijkse presentatie in De Schutse te Leek. Deze ochtend wordt uitleg gegeven over Domotica.

Wat hebben Charlie Chaplin en Chriet Titulaer met elkaar gemeen? Zo op het oog niets, maar er is toch meer gelijkenis dan u misschien denkt! Ze waren namelijk voorlopers van de moderne domotica, oftewel: je huis bedienen vanuit je luie stoel, met je stem de lampen in huis aanzetten, de cv omhoog als je bijna thuis bent en met een armzwaai je gordijnen naar beneden doen.

Wat is domotica precies, hoe werkt het en wat heb je nodig om ermee te starten?

Beantwoorden
Vrijdag 7 oktober zal SeniorWeb Westerkwartier proberen op al deze vragen een antwoord te geven en een tipje van de magische sluier van domotica op te lichten.

Aan het einde van de presentatie wordt ook nog even gekeken naar de toekomst van domotica waar allerhande sensoren, Tesla’s en thuisaccu’s ons leven hopelijk een stuk comfortabeler en eenvoudiger kunnen maken. Dit, en nog veel meer, wordt uitgelegd tijdens deze presentatie.

Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 9.30 uur in Dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32, Leek.

Back to top button