WK (Westerkwartiers Kampioenschap) legpuzzelen zaterdag 12 november in Sebaldeburen

Sebaldeburen – Ben jij ook gek op legpuzzelen (en vooral van de puzzels van Jan van Haasteren)? Dan ben je niet alleen. In Nederland zijn heel veel mensen die het leuk vinden om alleen of met elkaar een legpuzzel te maken. Vind jij het leuk om met meerdere teams samen te komen die ook van legpuzzelen houden? Dan zien we je graag zaterdag 12 november in ‘t Spectrum in Sebaldeburen. De Activiteitenkoepel van Sebaldeburen.net organiseert daar namelijk een heuse legpuzzelwedstrijd voor jou.

WK Legpuzzelen
De wedstrijd start om 19:30 uur. Met je team probeer je zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes van Jan van Haasteren te leggen. Het winnende team mag zich WK legpuzzel kampioen 2022 noemen en neemt een leuke prijs mee naar huis. En welke puzzel het wordt, dat houden we nog even geheim.

WK Legpuzzelen voor junioren
’s Middags om 16:00uur organiseren we het junior WK voor kinderen tot en met 12 jaar. De junioren gaan aan de slag met een puzzel van 360 stukjes. Ook een Jan van Haasteren. Ouders en andere fans zijn van harte welkom om te komen kijken, helpen mag uiteraard niet! En ook hier ligt voor het winnende team een mooie prijs klaar.

Aanmelden
Je kan je team van minimaal 2 en maximaal 4 personen aanmelden op het volgende emailadres; [email protected]. Vermeld in je mail of je mee wil doen aan het junior WK of het reguliere WK. De kosten voor de junioren bedragen € 12,- per team. Deelname voor de andere teams bedraagt €20 per team inclusief één consumptie per persoon.

Aanmelden kan tot 1 november.

Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of kijk op onze website www.sebaldeburen.net/wklegpuzzelen

Waar
Dorpshuis ’t Spectrum
Kerkweg 5
9862 TH Sebaldeburen

Back to top button