DIT is terug in nieuwe Postwagen Tolbert

TOLBERT – Na de drukke decembermaand met twee uitverkochte muziekfeesten staat de Nieuwe Postwagen in Tolbert op zaterdag 8 februari in het teken van DIT. Een kwalitatieve stapavond gericht op mensen van 18 jaar en ouder.

DIT = 3 jaar geleden ontstaan omdat er in de regio weinig tot geen “normale” stapavonden waren. Natuurlijk waren er de bekende Apres-ski feesten, jaren 80 feesten, 90`s feesten enz. maar een brede avond met alleen maar dansbare muziek was, en is er niet! Nu de Nieuwe Postwagen haar deuren heeft geopend is het tijd om DIT weer uit de kast te halen, de eerste editie is DIT = TERUG!

Dansbare muziek uit de 90`s en 00`s afgewisseld met de hits van nu gemixt door DJ J-Nasty bekend van o.a. &zo Groningen, Panama Amsterdam, Huize Maas Groningen en Music Club Kampen. J-Nasty staat bekend om zijn muzikale creativiteit en snelheid waarmee hij iedereen doet verbazen.

 

DIT is dansbare muziek uit de 90`s, 00`s en natuurlijk van nu!

DIT is voor iedereen die van een gezellig dansfeest houdt

DIT is uniek in de regio

DIT is vanaf 18 jaar en ouder

DIT is net even chiquer (rode loper, champagne bij binnenkomst, cocktail bar enz.)

DIT wordt gehouden op zaterdag 8 februari 2014

 

Organisatoren Sikko Cazemier en Mark Mozes hebben nog goede herinneringen aan de laatste twee evenementen die in december werden gehouden. Twee uitverkochten muziekfeesten met een duidelijk muziekgenre. Zaterdag 7 december stond in het teken van Foute Muziek en eerste kerstdag werd alleen de beste muziek uit de 90`s gedraaid. Met DIT proberen we een nieuw feest te organiseren al is de doelgroep voor een groot gedeelte hetzelfde als bij de eerdere evenementen aldus de organisatie.

 

Een kwalitatieve stapavond voor jong en oud in de Nieuwe Postwagen in Tolbert. Voor slechts 7,- euro koop je een kaart bij één van de voorverkoopadressen of online via sikkocazemier.nl. Indien het feest niet tijdens de voorverkoop periode is uitverkocht zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de deur voor 8,- euro.

Back to top button