Collega kapsters Fiona en Garma openen na 15 jaar een eigen haarsalon in Niebert

Niebert – Vanaf 18 oktober 2022 openen Fiona (32) en Garma (36) de deuren van hun nieuwe Haarsalon aan de Molenweg 84a in Niebert waar op dit moment nog hard geklust wordt.

Fiona en Garma hebben ruim 15 jaar samen gewerkt in een salon in Roden en daar de nodige ervaring opgebouwd. Aldus de vrouwen; “Na 15 jaar zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. Deze kans kwam voorbij en hebben we met beide handen aangegrepen. Wij hebben altijd de ambitie gehad om op eigen benen te staan.”

Ideale locatie
Het pand zit aan de doorgaande weg Molenweg en is de laatste maanden compleet verbouwd en vernieuwd. Fiona woont met haar man en 2 kinderen in Marum en Garma woon met haar man en 2 kinderen in Leek. “Niebert zit daar mooi tussenin en vonden we een geschikte locatie. We kregen de kans om het pand te huren en dat hebben we meteen rond gemaakt.”

Heren, dames en kinderen
De salon is geschikt voor heren. dames en natuurlijk ook kinderen. Fiona en Garma beschikken over de nieuwste technieken zowel met knippen en kleuren. Ook kun je bij de Haarsalon terecht voor een goed en eerlijk advies, en de beste producten. “Tijd en aandacht voor de klant vinden wij erg belangrijk!” Meer informatie of al een afspraak inplannen? Dit kan via de website.

   
Back to top button