Lancering nieuwe groepslessen bij Fitclub Rodenburg; “Het wordt een sportief feestje”

Leek – Komende maandag 3 oktober sluit Fitclub Rodenburg de viering van het 10 jarig bestaan af met een sportief feestje. De afgelopen maand werden al vele jubileumactiviteiten gehouden waaronder de workshop Vitaliteit door Olga Commandeur en een live-spinning les met zanger Bert Solo.

Komende maandag kan iedereen, leden én niet-leden meedoen met de feestelijke lancering van de allernieuwste Les Mills groepslessen zoals o.a. RPM (spinning), BodyPump, BodyBalance, Sh’Bam, BodyCombat, Tone en andere lessen. Leden kunnen zich inschrijven via de Fitclub App, niet-leden kunnen zich gratis aanmelden door te mailen of bellen naar [email protected] of (0594) 740 842.

De lancering is het moment voor de ervaren “groepslessers” om hun grenzen te verleggen of eens een andere les te proberen. En voor degene die nog nooit groepslessen hebben gedaan is het een mooie mogelijkheid om kennis te maken met het brede lesaanbod in een 1,5 uur durend programma.

Meer info is ook te vinden op www.fitclubrodenburg.nl/10jaar/.

Back to top button